Restaurant Week jest największym i najpopularniejszym wydarzeniem kulinarnym w Polsce. To festiwalowe zrzeszenie najlepszych autorskich restauracji. Odbywa się w duchu szanowania jedzenia i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.
Specjalnie na tę akcję chefowie prezentują popisowo podane autorskie menu festiwalowe.
Wejdź w galerię i sprawdź, jakie restauracje w Białymstoku i okolicach zdecydowały się dołączyć do akcji.
Na stronie internetowej Resaurant Week można rezerwować miejsca w poszczególnych restauracjach i wybierać spośród niezwykle zróżnicowanego menu.
Jest sezonowo, aromatycznie i zgodnie z ideą #FoodSmellsGood. W festiwalowych daniach znajdują się zarówno grzyby, jesienne warzywa, jak i szeroki wybór owoców morza oraz mięs.
Jesienna edycja wydarzenia potrwa do 12 listopada.
By zarezerwować stolik należy wejść na stronę restaurantweek.pl, wybrać restaurację, dokonać rezerwacji oraz płatności i w wybranym dniu udać się do lokalu i cieszyć się smakiem. Cena za menu festiwalowe oraz prezent od sponsora wynosi 69 zł za osobę.
Ekspresowa pizza z cukinii
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?