- To przede wszystkim świetna zabawa, przy takich okazjach możemy podzielić się naszymi kulinarnymi tajemnicami i miło spędzić czas - nie ma wątpliwości Bogusława Bilewicz, jedna z uczestniczek warsztatów, która w sobotę w restauracji Paleta Smaków lepiła pierogi.
Na drugiej odsłonie szlaku kulinarnego w restauracji Arsenał główną atrakcją były śledzie, w Folwarku Nadawki w Wasilkowie słodkie ciasteczek ze skwarek. Podczas weekendu smakosze kuchni regionalnej mieli prawdziwą ucztę. Były degustacje, pokazy gotowania i dania w promocyjnych cenach.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?