W sobotę w restauracji Pruszynka w godz. 11-13 odbędą się warsztaty przyrządzania kiszki ziemniaczanej.
A w niedzielę, w godz. 12-14 w Cafe Esperanto będzie można nauczyć się piec białysy, czyli drożdżowe bułeczki z cebulą.
Na zakończenie obu rodzajów zajęć odbędzie się wspólna degustacja.
Wszystkie warsztaty są bezpłatne. Odbywają się w ramach promowania białostockiego szlaku kulinarnego
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?